damianmax Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Pytanie o podgrzewane fotele z przodu. Od strony pasażera wszystko działa ok, Problem jest z podgrzewaniem fotela kierowcy- po włączeniu pokrętłem zapala się kontrolka na desce ale nie czuć grzania- od czego zacząć szukanie problemu?. Czy może zna ktoś jakiś warsztat w okolicy Inowrocławia, Bydgoszczy który zajął się by tym delikatnie po tacy zwykli mechanicy mogą przy rozbiórce zrobić więcej zniszczeń niż pozytku z samej naprawy? Drugie pytanie- powinno grzać tylko siedzisko czy może też oparcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) Typowo grzeje siedzisko i oparcie. Być może grzałki są połączone szeregowo i jest przerwa między siedziskiem a oparciem - miałem tak w kijance. Można pogmerać w zakamarkach tapicerki w osi obrotu oparcia - to potencjalne miejsce na przełamanie przewodów. U mnie sterownik był sprawny wszystko świeciło jak trzeba ale przelamany przewód w miejscu o którym pisze na powodował brak ciepelka. Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez Pepone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi