Marcino22 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Witam forumowiczów Miałbym pytanie odnośnie kasowania inspekcji olejowej w m3.Do wymiany oleju pokazywało mi 10900km.Skasowalem manetka przez 10 sekund i ustawiło się na 10000 i 12 miesięcy.Nie powinno na 30 tys ? czy jak to jest?.Jak próbuje 2 ra to miga ale nie przestawia sie zostaje tak jak jest czyli 10 tys i 12 miesiecy.Czy trzeba poczekać az spadna troche kilometry i dopiero mozna resetowac drugi raz.Dziekuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Ale co chcesz kasować drugi raz? Masz w systemie zapisany przegląd co 10kkm i zmienić to możesz tylko przez zapisanie nowych wartości np przy pomocy CLIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino22 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Drugi raz jak kasuje narazie nic się nie zmienia.Poprzednim razem ustawiło mi na 30 tys I 24 miesiące.Wiec zapisane na 10 tys nie było chyba że to się zmienia jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 21:47, carsik napisał: Masz w systemie zapisany przegląd co 10kkm i zmienić to możesz tylko przez zapisanie nowych wartości np przy pomocy CLIP. Przecież masz jasną odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino22 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Prezes wcześniej kasowałem i było 30 tys I 24 m.ale ok zostaje tak jeszcze lepiej.dzieki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi