mela931 Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Witam. Nie działa mi odpalanie awaryjne oraz mam problem z lewą lampą pure led vision. O odpalaniu awaryjnym dowiedziałem się gdy chciałem dorobić kartę i Pan nie mógł jej zaprogramować w aucie. Mówił że może być problem z cewką przy przycisku. Jak się do tego dobrać? Bo wszystko tam zabudowane Drugi temat Włączając światła mijania i później wracając na postojowe lub dzienne nie gaśnie lewe światło mijania. Nieraz po odpaleniu lewe dzienne miga jak na filmiku, wtedy światło mijania zachowuje się normalnie i gaśnie. Włączyłem sobie ostatnio wyłączanie światła dziennego przy włączonym kierunkowskazie. Po tej zmianie zauważyłem gdy miga dzienne jak na filmie i włączę kierunek to dzienne po wyłączeniu kierunkowskazu wraca do normy. Podłączyłem PyClipa i pokazał takie błędy jak na zdjęciu DTCA0CB11 (DF074) od lampy i DTC95F131 (DF302) od przycisku. Podpowie ktoś od czego można zacząć jakieś działanie diagnostyczne lub naprawcze? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.8 - Prezes VID_20230806_112147.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1022 Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Witam, mam ten sam problem z lampa lewa. Jak udało się go rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi