dwazero Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Siemka pytanko mam bo zauważyłem po zalaniu płynu do spryskiwaczy,że kapie mi z jednego miejsca a dokładnie z takiego przewodu jest mikro dziurka.Przewód jest akurat taki jakbu plastikowy i zintegrowany z pompką.. myślę czy po prostu nie kupić gumowego wężyka a odzyskać jedynie fabryczne ''króćce'' albo taśma samo wulkanizacyjną? ale tam jakieś ciśnienie jest wiec może przeciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solar13 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 W dniu 29.10.2023 o 23:15, dwazero napisał: S REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 -Prezes I jak sobie poradziłeś?. Mam chyba to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 nie kleiłem nic.Miałem kupić taśmę tesa samo wulkanizacyjną,ale jakoś nie ufam takiemu klejeniu pierwsza opcja to opcja nr 1 czyli kupno nowej pompki wraz z przewodem marki seim to chyba to samo co OE jest tylko obecnie pompki produkowane są całe plastikowe a stare mają korpus aluminowy i nie chciałem się ich pozbywać bo jako,że są rozbieralne na części pierwsze to sobie poczyściłem nasmarowałem i pompki są ok.Co do przewodu stary uciąłem.Nożykiem do tapet delikatnie na króćcach przeciąłem bo tam jest sztywny przewód i kupiłem taki https://allegro.pl/oferta/wezyk-waz-gumowy-spryskiwacza-4x7-2m-zlaczki-zlacz-14174082871?utm_source=coma_email&utm_medium=35e515e93415f988fa2bd1e1672f106cf3156426&snapshot=MjAyMy0xMS0wN1QxNTozNDoxOC40Nzg2ODA3MDlaO2J1eWVyOzYwZDkzOTc5ZjQ4N2YxMWNhMmRjOTE4ZjAzMzVmYzhlOGE4MGFmYTZiMTIzN2E1ZTExNWQzYWY5Mzk2MzFkMGU%3D i włożyłem go na fabryczne dwa króćce od pompki i drugi co do zbiorniczka wchodzi i gra średnica jest taka jak oe czyli 4mm otwór a grubość 7mm REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6, 6.0 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solar13 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 3 godziny temu, dwazero napisał: Dzięki. A powiedz jeszcze czy ściągałeś zderzak?. Czy dało się inaczej. Czy wystarczy zdjąć lampę i ewentualnie nadkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 nadkole/lampa jak ta wolisz.Ja zrzucałem wszystko o klimatyzację.Ale po zdjęciu nadkola da radę odkręcić pompki i wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi