kraverek Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Witajcie, od jakiegoś czasu miałem juz zamiar do Was z tym napisac ale nie znalazłem czasu. W Megance którą ostatnio kupiłem (Grandtour III) w bagażniku jest nowa część której nie mam w innje Megance. I zastanawiam sie do czego do słuzy, a książki serwisowej niestety nie otrzymałem podczas zakupu. Czy to jest do mocowania czegoś? Znajduje sie po obu stronach, można to otwierać i zamykać. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 (edytowane) Godzinę temu, kraverek napisał(a): Czy to jest do mocowania czegoś? Może to Ciebie naprowadzi : https://megane.com.pl/topic/86018-m3-grandtour-mocowanie-bagażu/?do=findComment&comment=602916 Edytowane 23 Lutego 2024 przez sylwekdm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraverek Opublikowano 26 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Panie @sylwekdm Dziękuje pieknie za ten post! To rzeczywiście to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi