wozniacki Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Witam, od jakiegoś czasu przestały mi się wyświetlać tytuły piosenek na ekranie. Muzykę puszczam poprzez BT. Wcześniej wyświetlanie działało normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Cześć kolego z grupy fb Miałem pisać dalej tam w wiadomościach, ale za daleko szukać 😉 Wiem, że już parowałeś ponownie radio z telefonem, a przywracałeś radio do ustawień fabrycznych? Tam gdzieś chyba jest taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozniacki Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 zrobiłem wszystko co jest mozliwe w radiu i nic, tam jest wersja 89.04 bodajże czyli prawie najnowsza i wszystko smigało a nagle dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotek16 Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 (edytowane) Mam tak samo, ale działa to losowo i chyba bardziej zależy od apki na telefonie. Mam Megane 3 2016 rok (Ph III), wcześniej moi rodzice mieli Megane 3 2012 rok (Ph II), w obu ten sam model radia, które wygląda jak to: 281158023R. W tej pierwszej 2012 w czasach modowania androida tytuły piosenek odtwarzanych przez PowerAmp raz się pojawiały raz nie, przez Samsung Music (czy tam inna fabryczna) zawsze. W 2016 na iPhone (lata 2017-2020) zawsze działały tytuły ze spotify, apple music. Na Samsungach Galaxy S10+ przy Spotify działało przez 90% czasu mniej więcej, na S23+ od czasu gdy Yanosik wprowadził radio częściej nie działa niż działa. Zazwyczaj pokazuje mi "Not provided" po jakimkolwiek powiadomieniu z Yanosika. Czasem jak włączy się następny utwór to nazwa wskoczy, czasem nie. Próbowałem zmieniać ustawienia Yanosika, Spotify, puścić komunikaty Yanosika przez głośnik telefonu, resetować radio, parować i odparować telefon.... Przestałem walczyć. Przyzwyczaiłem się. Wiem, że nie pomogłem, ale chyba trzeba z tym żyć i nie tylko wy macie ten problem. Podejrzewam, że to kwestia napisania apek albo tego, że to radio technologicznie ma 12 lat. Pozdrawiam Edytowane 3 Sierpnia 2024 przez wotek16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi