Nizzki Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Cześć, Mam samochodów u mechanika i wymieniam komplet sprzęgła. Dowiedziałem się że do wymiany jest też przewód sprzęgła. Mechanik pojechał i kupił go bazując na VINie ale po przyjeździe okazało się że jest on trochę inny od tego który mam zamontowany. Na zdjęciu, po lewej nowy, po prawej stary. Zastanawia mnie czy średnica tego nowego nie będzie problemem ponieważ jest mniejsza. Taki sam model przewodu jak miałem zamontowany znalazłem tylko w jednym miejscu na OLX, używany. Czy jest możliwe że Renault zrobił po jakimś czasie rewizje tej części i zamontowanie jej nie będzie miało żadnego wpływu na działanie sprzęgła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 18 godzin temu, Nizzki napisał(a): Mechanik pojechał i kupił go bazując na VINie ale po przyjeździe okazało się że jest on trochę inny od tego który mam zamontowany A wiesz co kupił Oryginał, czy może zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizzki Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 2 godziny temu, Prezes napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Oryginał. Nie było zamienników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr90 Opublikowano 14 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2025 Mam ten sam problem bo mój stary jest identyczny jak ten Twój, czy udało się podmienić widać, że tak jakby ta membrana z obudową jest w innym miejscu przez to, pytałem sprzedających na znanym portalu i ten nowy model ma pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi