Slawek79 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Sorry, że na forum Megane pytam się o Clio, ale może ktoś będzie wiedział Czy mając Clio 5 z zegarami cyfrowymi "bieda version" (fot 1) można zmienić je p&p na wersję bogatszą (fot 2 i fot 3)? oraz Gdzie można kupić dekory deski rozdzielczej? Większość Clio 5 ma je czarne lub szare, ale widzę, że pojedyncze Clio ma dekory białe lub czerwone. Gdzie to się kupuje? Czy to samodzielne przeróbki? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 (edytowane) Można zmienić ale nie P&P, potrzebna konfiguracja pod wyposażenie auta a to robi się online. Uwaga-jeśli zakupione wskaźniki pochodzą z kradzionego auta i jest to zaznaczone w bazie Renault to poza zablokowaniem komponentu mogą być inne nieprzyjemności. Najlepiej zlecić to komuś, kto robi takie przeróbki, na fejsie jest firma, która reklamuje się w doposażaniu akurat Clio5. Kolor dekorów zależy od pakietu stylistycznego, nie wiem czy można je zamówić osobno, pewnie można je pomalować Edytowane 26 Sierpnia 2024 przez milejow 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek79 Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 W dniu 26.08.2024 o 19:13, milejow napisał(a): na fejsie jest firma, która reklamuje się w doposażaniu akurat Clio5. Podzielisz się linkiem/nazwą firmy? Google niespecjalnie mi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek79 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 12 godzin temu, milejow napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Dzięki, ale po kliknięciu widzę to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Potwierdzam Skopiowanie linku też pokazuje błąd. Strona niedostępna lub ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Dziwne, mi po kliknięciu pokazuje to- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Może tylko dla zalogowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Przecież to jest jakaś grupa FB, pewnie zamknięta, nie ma publicznego wjazdu, dlatego inni nic nie widzą. Do zakopania 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Nie trzeba dołączać do żadnej grupy, można znaleźć gościa po nicku i skontaktować się z nim, wystarczy ruszyć tym narządem między uszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Ja pisałem o tym konkretnym linku, który wkleiłeś, że jest do zakopania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek79 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 ok, ruszyłem tym pomiędzy uszami 😉 skróciłem otrzymany link, okazało się że to grupa (kupno/sprzedaż części/usług do Renault)i jest faktycznie prywatna. Kliknąłem prośbę o dołączenie i teraz link usera Milejow mi działa. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi