papyesh Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Cześć, pacjent to Megane III 09r. HB Prawa tylna szyba otwiera i zamyka się z prawych tylnych drzwi, ale z panelu kierowcy mogę ją tylko zamknąć - nie mogę jej otworzyć Gdzie szukać przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr90 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 To ja mam odwrotnie z tylnych drzwi nie otworze a z panela działa. Obstawiam, że coś się dzieje z tymi włącznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papyesh Opublikowano 26 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 23 godziny temu, piotr90 napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa To brzmi jakby po prostu panel w tylnych drzwiach padł albo blokada rodzicielska była włączona 😛 A u mnie jestem ciekaw co może być, zwłaszcza że zamyka bez problemu, tylko nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr90 Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Blokada nie może być włączona bo pozostałe okna działają pasażer z tyłu po lewej stronie może spokojnie otwierać i zamykać okno w tym samym czasie. Panel, a dokładnie jak się rozbierze są tam takie bolce które się wciskają w zależności w którą stronę otwieramy okno przynajmniej tak jest w Clio III tutaj pewnie jest to samo lub podobne rozwiązanie. Niestety jest to normą w Renault , że po czasie przestaje działać albo świruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi