LastSoul93 Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment obrotowy i zyskać pare km. Później chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek. Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 (edytowane) W podłodze pod fotelami są nawiewy na tylną część kabiny. Na radio 2din to tam nie ma miejsca Edytowane 17 Listopada 2024 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 I mozna je jakos wycianać czy sa pozaslepiane ? Nie bardzo wiem jaki sens maja w podlodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Nic nie jest zaślepione, pod fotelami są wyloty powietrza na tylną część kabiny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 a moge zobaczyć jakieś zdjęcie tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 A nie było M3 w wersji z dodatkowymi nawiewami na tylnej ściance podłokietnika? Ja we Fluence normalnie mam tam kratki nawiewu dla pasażerów z tyłu to podejrzewam, że jakieś wersje wyposażenia Megane 3 też powinny to mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 18 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 No właśnie ale w tych modelach które mam na oku w okolicy ich nie ma. A nie ma sensu jechać pół Polski za autem tylko po to by byl ten nawiew. Taniej może wyjść dołożyć go samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 (edytowane) No to te wywiewy w podłodze pod fotelami to raczej każda wersja wyposażenia powinna mieć. Za niecałą godzinę będę jechał autem, to mogę Ci zrobić zdjęcie, jak to wygląda pod fotelem. Na pewno w M3 jest dokładnie tak samo. Edytowane 18 Listopada 2024 przez droopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 18 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Jeśli to nie problem to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Proszę Cię bardzo @LastSoul93 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 18 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 To wygląda jak nawiew tylko na nogi. Zgadza się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Tak, to jest na nogi, pod oba przednimi fotelami jest coś takiego. Biorąc pod uwagę, że ciepłe powietrze jest lżejsze od zimnego, czyli się unosi, to może jakiś sens to ma. Ale szczerze to nigdy specjalnie się nie zastanawiałem nad tym i nie pytałem pasażerów z tyłu, czy coś to daje im. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 W dniu 17.11.2024 o 20:47, milejow napisał(a): Na radio 2din to tam nie ma miejsca Jak nie ? Przecież ludzie montują. Fakt że wygląda jakbhs miał tablet na desce rozdzielczej. Ale nawet i ma to sens 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 W dniu 18.11.2024 o 09:42, droopy napisał(a): No to te wywiewy w podłodze pod fotelami to raczej każda wersja wyposażenia powinna mieć. Były dwie wersje nawiewu albo pod fotelami, albo z tyłu konsoli środkowej. W konsoli środkowej chyba tylko z hamulcem ręcznym elektrycznym. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 A wiesz może czy można przy hamulcu ręcznym zrobić ten nawiew na tył samemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi