deku Opublikowano 18 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2025 (edytowane) Aż mi się nie chce wierzyć, ale nie znalazłem tematu o haku do Megane 3 ph3 Grandtour. Jedynie o wersję GT ktoś pytał. Więc zapytuję. Jaki hak, żeby umieścić na nim platformę na 3 lub 4 rowery. Planuję jeszcze Meganką pojeździć, więc nie musi być budżetowo. Ważne, żeby nie ciąć zderzaka (o ile to w ogóle możliwe, aleo żeby było niewidoczne), najlepiej, żeby był odpinany/wyciągany no i żeby czujniki parkowania nie wariowały. Polecicie coś? Edytowane 18 Stycznia 2025 przez deku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 18 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2025 Miałem stały autohak Slupsk. Tani i dobry. Jeździsz za granicę to weź wypinany bo tam krzywo patrzą jak masz hak i nic na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 31 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 (edytowane) Kupiłem to, czekam na przesyłkę. Dam znać co i jak po zamontowaniu. hak-holowniczy-renault-megane-grandtour-2009-2016 Tu link jak zamontować hak, mnie najbardziej ciekawiło jak zdjąć zderzak U mnie (Gdańsk) za montaż haka życzą sobie (styczeń 2025) 800zł brutto. Waham się, czy ruszać to samemu. EDYCJA: CD Jednak nie montowałem sam. Montaż kosztował mnie 810 zł. Platformę na rowery kupiłem Aguri Active 3 + dokładka na 4ty rower. Kupiłem tu (w sumie za 2100 po zniżkach znalezionych na pepperze): Bagażnik Adapter na kolejny rower Bagażnik rowerowy mieści się do bagażnika auta. Kilka fotek jak to wygląda: Edytowane 13 Maja 2025 przez deku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawu5 Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Czy po wypięciu kuli widać mocowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2025 (edytowane) Tak, i nie jest to najszczęśliwsze rozwiązanie. Obniża nieco prześwit. Chyba, że nie o to Ci chodziło. W wolnej chwili cyknę fotkę bez kuli. Edit, dodałem fotki Edytowane 23 Kwietnia 2025 przez deku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi