Grabek_246 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Witam. Aktualnie mam liczniki ze zwykłymi wskaźnikami. Chcę zmienić na elektroniczne. Czy ma znaczenie czy będą pochodzić z diesla czy benzyny? Trzeba coś konfigurować czy będą działać po podłączeniu?? Co z przebiegiem?? Trzeba zmieniać ramkę?? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 27 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Poszukaj na forum bo jest obszerny wątek na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek_246 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Szukałem i faktycznie jest dużo wątków ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 19 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Nie ma znaczenia generalnie czy benzyna czy diesel jedynie przed wymianą zrób screeny ustawień swojego licznika typ paliwa i wyposażenie sobie ustawisz jedynie ustawienia wskaźnika paliwa przepisz ze swojego licznika jak chcesz to mam licznik z ramką mam zwykły i mam takj z megane rs REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi