EvoXFQ Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Cześć wszystkim, zauważyłem taki problem, przy prędkości 120+ zaczyna migać światło mijania prawa lampa, jak by szybko przełączało się między swiatłem drogowym i mijania, lewa lampa świeci normalnie (światło mijania) Na mniejszej prędkości niema takiego problemu. W czym może być problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisto Opublikowano 26 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2025 Drgania , miałem to samo. Wyjąć lampę, od spodu są poziome bolce, cztery bodajże, które wchodzą w prowadnice. U mnie prowadnice były o 2 mm szersze niż grubość bolców. wystarczy taśma lub jak u mnie odpowiedniej średnicy koszulka termokurczliwa ( podwójnie) i problem zniknął a wcześniej na autostradzie miałem wrażenie jakbym jechał ze stroboskopami> Rozwiązanie znalazłem na jakiejś zagranicznej stronie Megane RS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvoXFQ Opublikowano 13 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 W dniu 26.02.2025 o 21:36, robisto napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Dziękuję za pomoc, pomogło 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi