Pepone Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2025 (edytowane) Olej ELF można kupić na oficjalnym sklepie ELF i nie jest podrabiany. Podrabiać właśnie opłaca się te oleje przy których klient w zamian za "naszywkę" jest w stanie zapłacić kilkadziesiąt - kilkaset procent drożej za produkt. Olejów tanich nie opłaca się podrabiać. Ja też mam własne zdanie jeżeli to ma być argument. Oparte na kilkunastoletnim stosowaniu ELF w kilku moich samochodach. Edytowane 17 Kwietnia 2025 przez Pepone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2025 33 minuty temu, Andrzej-2010 napisał(a): mam własne doświadczenia Teraz to padłem. 33 minuty temu, Andrzej-2010 napisał(a): Oleje markowe to; Ravenol Marketowy olej, olejem markowym. Geniusz. 6 godzin temu, Andrzej-2010 napisał(a): nagar w nich powoduje znaczny wzrost ciśnienia oleju, W jaki cudowny sposób? I jak ten cudowny sposób wpływa na uszczelniacz wałka? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi