leon.krzystanek Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 Cześć, Czy jest możliwość zmiany kolorów podświetlenia(np na czarny, albo żeby w ogóle nie podświetlało niczym)? Te standardowe są trochę wiesniackie(oczywiście to moja opinia, nie generalizuje). Da się to ogarnąc jakimś programem czy to jest na stałe, bez możliwości zmiany? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 Kolor podświetlania czego? Ja jeszcze nie widziałem podświetlania czarnym, może chodzi o podczerwień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 W dniu 13.06.2025 o 21:23, leon.krzystanek napisał(a): np na czarny Jak żyję to nie widziałem, by coś świeciło na czarno. 🤣 Czarny to raczej BRAK światła 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon.krzystanek Opublikowano 18 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 Ok, macie rację, chodziło mi o brak podswietlenia Co do podświetlenia chodzi mi o kolor zegarów( jest ich pięć(kolorów), wszystkie w mojej ocenie wyglądają tandetnie) i panelu środkowego. I ponownie pytanie czy da się to wylaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi