pawel1212 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 Witam grupę. Mam możliwość przekładki silnika z 1.4 Tce na 1.5 dci. Czy przekładka wiązki od silnika wchodzi tylko w grę czy coś więcej. Instalację mam całą z coupe, a przekładka na hatchbacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 Wiązka silnika, instalacja paliwowa (w dieslu jest z powrotem do zbiornika) i zmiana konfiguracji w elektronice auta. Może być też potrzeba wymiany sprężyn z przodu bo K9K jest chyba cięższy od 1.4TCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1212 Opublikowano 22 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 Dzięki za podpowiedź. Mam całego dawcę to może się uda przełożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 23 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2025 Koniecznie; - silnik kompletny ze wszystkim co na nim wisi , - skrzynia biegów ze sprzęgłem, - półosie napędowe, - zwrotnice, - instalacja silnika; - komputer silnika oraz moduł UCH - co jest pod maską z bezpiecznikami w kabinie, - wszystkie poduszki silnika, - przewody paliwowe, - obudowę filtra powietrza z przepływomierzem, - intercoller z przewodami, - układ wydechowy - akumulator jest inny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1212 Opublikowano 23 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2025 Dziękuję za info. To wszystko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi