samuel_83 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Jak podłączyłeś przewody sygnałowe do wzmacniacza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
456olaf Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Blacha wyciszona z obu stron. Niestety była potrzebna przejściówka z kabli na cinch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Rozumiem że sygnał bezpośrednio z głośników tak???? Czyli włączanie i wyłączanie wzmaka "ręczne" tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Wyciąg sobie z radia 4x rca będzie dużo lepiej, kolega cinas robi takie rzeczy tutaj i osobiście mi to robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
456olaf Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) I tutaj zaczyna się bajka o której zapomniałem Przy poszukiwaniach 12+ po zapłonie, natknęliśmy się na taki kabel w radiu, który jak się później okazało był sygnałem ppdświetlenia dla radia, i wzmak działa tylko kiedy światła są wyłączone Trochę śmiechu było kiedy to odkrylismy po wszystkim xD teraz kminimy gdzie się podpiąć... Niby wzmacniacz ma funkcję włączania się po wykryciu sygnału na cinchu, tylko jakoś nie możemy włączyć tej opcji Prawdopodobnie skończy się na podpieciu 12 + z zapalniczki, który pojawia się po otwarciu auta. Ktoś może wie skąd kolega cinasjest? Albo jest jakiśtutorial jak to ogarnąć? Edytowane 6 Listopada 2017 przez 456olaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Również mam pod zapalniczke podpięte i to najlepsze rozwiązanie, zapalniczka wyłącza się po min od zamknięcia samochodu. Napisz do niego, ja mu wysyłałem radio Edytowane 6 Listopada 2017 przez blake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Panowie, a spotkał się ktoś z dystansami do Meg3 dedykowanymi pod głośnik 130/135mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zmieniłem radio z najprostrzego bez pokręteł (ma uszkodzony jeden kanał) na Radiosat Classic Bluetooth. Konfigurację ekranu nawigacji, cbox i okablowanie zrobił Cinas (podziękowania), dołączyłem mikrofon. Wszystko śmiga lecz to radio ma gorsze basy od tego poprzedniego radia. Glośniki mam oryginalne oraz wygłuszone drzwi. Basy były zadowalające. Teraz myślę o zmianie głośników na 165. Co sądzicie Focal R-165S2 + dystanse ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Z tej półki cenowej wolałbym Audio System M165 EVO na dystansie, dystans do megany 3 to 18-20mm wszystko masz na tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulca Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Też polecam, u siebie założyłem, gra to bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jaka grubość dystansu dałeś pod głośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulca Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Tak jak pisałeś, 20mm, kupiony na allegro miał 28mm, ściąłem go. Jest idealnie, maskownice oryginalne zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No i lala, ja Ci gra na wyższej głośności np 25 na tych audi systemach ?? Też je mam tyle, że w innym samochodzie, ale planuje do megany też wpakować, duża różnica w porównaniu do fabryki 13` :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulca Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja mam fabryczne bose. Przy ustawieniu na max gra bez "pierdzenia", czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No, ale władowałeś tu widzę na fotkach audio systemy, dlatego pytam jak to gra, radio raczej większej różnicy fabryczne nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi