Raphael_Stark Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 (edytowane) Witam serdecznie, Mam zamiar zmienić moja Megankę 3 i znalazłem taką ofertę. Czy to dobra okazja? https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=426532914&scopeId=C&action=parkItem&vc=Car&s=Car Edytowane 17 Sierpnia 2025 przez Raphael_Stark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Szkoda że w automacie, najwyższa wersja wyposażenia. Lać i jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 100 koła za prawie 5 letniego kadjara. To nie jest jakaś mega oferta. W tej cenie znajdziesz lepsze auto. Ja Kadjara jakoś za specjalnie nie wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2025 @Raphael_Stark jak się skończyła przygoda z Kadjarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi