danioRM Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Cześć Od jakiegoś tygodnia nie działał mi hands free w przednich drzwiach pasażera. Następnie odczytałem obłędu i pojawiła się usterka o kodzie DTC953611. Następnie wymieniłem baterie w II pilocie, bo pomyślałem, że być może to z tego powodu coś jest nie tak. No i następnego dnia przestał działać również również czujnik od strony kierowcy. Jak myślicie, to zbieżność losu czy coś jest na rzeczy z tą baterią? Wrzucam kod błędu w załączniku, wychodzi na to że czujnik nie ma zasilania? Na YT widzę sposoby na zaklejenie folią odblaskową czujnika, ale w moim przypadku to raczej odpada? Gdzie kryje się wiązka od tej części, jak ew. dobrać się do tego czujnika? @aniewaPomożesz proszę Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi