mpDante Opublikowano 26 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 (edytowane) Cześć, Jestem świeżo po zakupie M3 (2011), zakładam, że wbudowana navi to TomTom. Przeszukałem sporo tematów, ale nie znalazłem podobnego. Chcę wymienić radio na nieoryginalne, więc pomyślałem o zamontowaniu małego wyświetlacza z daszkiem, żeby zachować chociaż funkcję zegarka, temperaturę zewnętrzną (zakładam, że działa to podobnie jak w M2) i wskazania poduszek, które teraz są obok wyświetlacza nawigacji. Myślałem o małym ekranie w wersji z przyciskami (AFF A2), bo takimi ustawiałem godzinę w M2. Pytanie czy to może zadziałać... a jak nie, to może da się coś wyrzeźbić np. zmianą pinów itp.? Będę wdzięczny za rozpiskę pinów dla tego ekranu. Regulamin pkt. 5.7 -Prezes Edytowane 28 Października 2025 przez mpDante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpDante Opublikowano 16 Listopada 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2025 (edytowane) Wracam do tematu, bo zaryzykowałem i kupiłem wyświetlacz AFF A2. Pierwszy problem, to inny kształt wtyczki w TT, więc po małej rzeźbie udało mi się wpiąć ją w mały ekran, układ pinów i rozmiar wtyczki jest taki sam, niestety bez skutku 😞 Ekran udało mi się kupić z wtyczką, więc liczę, że może po zmianie układu pinów uda się go uruchomić. Układ pinów wyświetlacza "A3" znalazłem na forum i wygląda na zgodny z "A2", ale nie udało mi się znaleźć pinów od wtyczki TomTom. Może ktoś posiada? Znalazłem też coś takiego... i wygląda na to, że to może być to? Edytowane 16 Listopada 2025 przez mpDante linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi