JARO23 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 witam mam zamiar zminić głośniki w przednich drzwiach mojej megane III 5D z 2009r tylko nie wiem jak się zabrać do demontażu tapicerki próbowałem od rączki lecz nie daje rady a nie chcę nic rozwalić proszę o pomoc w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Na Downloadzie masz sewisówki, ściągnij sobie. Potem oczekuję manuala w formie obrazkowej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO23 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 wielkie dzięki za pomoc <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjs82 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Witam może ktoś ma zdjęcia lub filmiki jak zdemontować tapicerkę z drzwi bocznych ponieważ siadły mi 3 z 4 głośników i muszę sprawdzić jakie są wielkości głośników i czy są przewody do gwizdów na podszybiu w Megane grantour z 2014r ta z nowym przodem moze po Vin czy w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Na YT jest dużo filmów instruktażowych, wystarczy poszukać. Dla przykładu: https://www.youtube.com/watch?v=xnZ8LgnCDhU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi