nugowy Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Cześć, od 2 dni zmagam się z małym problemem - mianowicie na swojej nawigacji TomTom nie mogę ustawić czasu. Zresetował się po randomowym odpaleniu silnika i do teraz mimo zatwierdzenia godziny nie da się go ustawić (nawet po kliknięciu sychronizacji godziny pokazuje się dobra godzina, ale po jej potwierdzeniu dalej pokazuje --.--). Próbowałem przywrócić do ustawień fabrycznych, ale dalej nic to nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić? Poniżej zdjęcie nawigacji, którą posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tioko Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Każdy tak ma, trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravven Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Cześć, mam taki problem dwa dni temu moja Meganka przestala wyświetlać godzinę, tzn sa kreski --:-- ale jak wchidze w ustawienia i ustawiam godzine klikam gotowe to wciaz nie mam godziny a te kreski, po wylaczeniu radia tez sa kreski, choc wczoraj bylo 0:00, próbowałem juz resetu ustawien do fabrycznych i dalej nic, ma ktoś pomysł co to może powodować? Radio arkamys z navi tomtom, mapy z 2025 ogolnie cala navi działa, oprocz wlasnie zegarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Może to ma związek z tak zwanym: "GPS Week Number Rollover". Reset czasu co 1024 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi