nugowy Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Cześć, od 2 dni zmagam się z małym problemem - mianowicie na swojej nawigacji TomTom nie mogę ustawić czasu. Zresetował się po randomowym odpaleniu silnika i do teraz mimo zatwierdzenia godziny nie da się go ustawić (nawet po kliknięciu sychronizacji godziny pokazuje się dobra godzina, ale po jej potwierdzeniu dalej pokazuje --.--). Próbowałem przywrócić do ustawień fabrycznych, ale dalej nic to nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić? Poniżej zdjęcie nawigacji, którą posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tioko Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Każdy tak ma, trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravven Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Cześć, mam taki problem dwa dni temu moja Meganka przestala wyświetlać godzinę, tzn sa kreski --:-- ale jak wchidze w ustawienia i ustawiam godzine klikam gotowe to wciaz nie mam godziny a te kreski, po wylaczeniu radia tez sa kreski, choc wczoraj bylo 0:00, próbowałem juz resetu ustawien do fabrycznych i dalej nic, ma ktoś pomysł co to może powodować? Radio arkamys z navi tomtom, mapy z 2025 ogolnie cala navi działa, oprocz wlasnie zegarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Może to ma związek z tak zwanym: "GPS Week Number Rollover". Reset czasu co 1024 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Ja też tak mam od 20 kwietnia 2026. Jak czekać to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Jest lekarstwo na ten problem dla nawigacji w wersji 8.841 i 8.843. W katalogu głównym nawigacji powinien być plik PNDNavigator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowi1993 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu U mnie to samo od kilku dni. Szukałam w necie i wszędzie, że trzeba czekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valwit Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 9 godzin temu, aniewa napisał(a): Jest lekarstwo na ten problem dla nawigacji w wersji 8.841 i 8.843. W katalogu głównym nawigacji powinien być plik PNDNavigator. a jak nie ma to mozna wyciagnac z paczki navcore_8843.3130258.Carminat_TomTom.cab otworzyc np przez 7 zip, rozpakowac, w srodku bedzie \install\DS_1\IA0000700006swlimage0.zip zipa rozpakowac, przeniesc pliki do katalogu glownego karty SD i zamienic nazwe ~tsystem na ttsystem. Plik PNDNavigator mozna wtedy albo przeedytowac albo z tego linka: https://ictapnl-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/patrick_ictap_nl/IQAVnKAgAeaiSrYMDmQ7Dq46AaF7L_l2cevZvF21-qq1xfA?e=FqWgRp zassac plik carminat-patch.html ktory spatchuje co trzeba i pozwoli zapisac nowy plik PNDNavigator. I w sumie tyle, zegarek jest znowu widoczny. Jeszcze Edytka z linkiem do zrodła https://www.tomtomforums.com/threads/renault-laguna-3-van-bouwjaar-2010-carminat-problem-time-stamp.35720/ REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi