Gigant Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam. Wypaliło się gniazdo żarówki do jazdy dziennej,niestety nie do zreperowania,szukam po okolicznych szrotach owej części z marnym skutkiem,nigdzie niema,a za lampe wydać kilka stówek dla jednej oprawki?. Więc proszę niech ktoś pomoże mi zdobyć tę oprawkę. Megan 3 z 2010roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Poszukaj w temacie świateł do jazdy dziennej. Ktoś dorabiał je do lamp i oprawki kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robus23 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Kolego czy znalazłeś tę oprawkę? bo też jest mi potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Proszę:http://allegro.pl/oprawka-gniazdo-ba15s-p21w-r10w-r5w-do-zarowek-led-i6190000470.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigant Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Ja dopasowałem z vw ale również wpadła mi w ręce ta;http://allegro.pl/oprawka-gniazdo-p21-5w-bay15d-dla-zarowka-21w-led-i6136532396.html?reco_id=0d063c2b-57a6-11e8-a321-b8ca3a6c1a80,też trzeba lekkiej modyfikacji,mimo wszystko wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Z tym, że Ty znalazłeś gniazdo BAY15d które ma mocowanie na żarówkę z układem pinów (bolców) niesymetrycznym a do przednich lamp potrzebujesz z układem symetrycznym czyli BA15s. Edytowane 14 Maja 2018 przez trybik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gigant Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Zapewniam nie a różnicy kup odpowiednią żarówkę do gniazda i wszystko działa. Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. Regulamin pkt. 5.6 interpunkcja i logika. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jm744 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Niewiem jak pasują wam te oprawki podane w linkach. Oprawki mają cztery rygle a w lampie jest miejsce na trzy. Czy możecie mi powiedzieć jak je tam włożyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaMa Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 W dniu 6.04.2018 o 23:31, Gigant napisał(a): Witam. Wypaliło się gniazdo żarówki do jazdy dziennej,niestety nie do zreperowania,szukam po okolicznych szrotach owej części z marnym skutkiem,nigdzie niema,a za lampe wydać kilka stówek dla jednej oprawki?. Więc proszę niech ktoś pomoże mi zdobyć tę oprawkę. Megan 3 z 2010roku. Witam. Mam ten sam problem, czy udało się Panu go rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_t Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Gdzie mogę dostać gniazdo/ oprawkę do żarówki do jazdy dziennej do Renault Megane 3 kombi 2011 r. ? Szukam na necie ale nigdzie nie mogę znaleźć. Połączyłem z istniejącym tematem aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Tylko szroty, może jakaś powypadkowa lampa się trafi. Na przyszłość zakładamy żarówki LED, nie będą wypalać tych gniazd w oprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi