jurek12380 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 cześć ,mam problem ze światłem cofania żarówki ,bezpiecznik , czujnik cofania są dobre .Prąd przy kosce żarówek jest +12v ale żarówki nie świecą masa też jest sprawna ,może to skrzynka bsi jest nie aktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Przerwa na ścieżce w lampie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek12380 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 miernik pokazuje 12v ale to nie jest prąd który może zapolić żarówkę ścieżka jest ok co ze skrzynką bsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 pokazuje 12v ale to nie jest prąd który może zapolić żarówkę Tak to nie jest prąd [A] tylko napięcie [V] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek12380 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 wiem , nie samo napięcie zapali żarówkę ale musi być odpowiednie natężenie.co dalej z światlem cofania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oziz Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) ... Edytowane 2 Grudnia 2012 przez oziz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi