andrre Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Co o nich sądzicie? Warto je zakupić? Miał ktoś z nimi doczynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Bieżnikowane, czyli pewnie nadlewki. Podobno teraz technika jest znacznie lepsza niż lata temu, jednak większość odradza taki zakup. Ponoć nienajlepiej sie to wyważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 nie polecam sam miałem nalewki u siebie w megi i poprostu można było dokładać i dokładać odważników na koło a i tak się nie dały wyważyć i tak a jazda poprostu koszmar biły jak scentrowane koło przy rowerze.zreszta poszukaj na forum bo nasz kolega umieścił zdjęcia jak wyglądają takie opony po jeździe z prędkością 120kmh i uwierz mi z jego opisu i po zdjęciach to poprostu cud że żyje.Na takich rzeczach się nie oszczędza a jeśli już chcesz oszczędzić to kup opony używane ale nie bieżnikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 bieżnikowane mogą być takie jak napisał Lewy, a mogą być też nacinane łyse opony. Najczęściej to robią tnąc koszty takiej operacji. Jak jeździsz nie szybciej niż 50 km/h to możesz zaryzykować jeśli już chcesz oszczędzić to kup opony używane ale nie bieżnikowane to jest najlepszy kompromis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 poczytaj w tym temacie posty kolegi hiphoper http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=2054&...e&start=180 masz też fajne zdjęcia a zobaczysz czy warto. Dodam że mi opona też strzeliła przy czym złamało mi alufelgę i cieszę się że żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 na rzeczach typu opony, hamulce, swiatla sie nie oszczedza. Teraz komplet NOWYCH przyzwoitych opon mozna kupic za mniej niz 1000pln. Ja za swoje zaplacilem kolo 950pln [firestone hawk czy jakos tak] i bardzo sobie chwale. Cicho i bezpiecznie, a nalewki to co najwyzej babuni mozna wypic od czasu do czasu a nie na nich jezdzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Myślę, ze fotki hophopera są przestrogą raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 W obecnym wyborze nowych za rozsądną cenę, to uważam że najgorsze nowe, są lepsze od takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 andrre, zobacz na poboczach walające się resztki gumy.To od dużych mobilków.Sporo firm nie stać na nowe i dlatego bieżnikują.Wnioski wyciągnij sam :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ja sie pochwale ze juz za 700-800 zl mozna kupic konkretne oponki sam kupilem yokohamy C-drive za chyba 740zl i bardzo sobie je chwale ale nie sa one jakies super ciche aczkolwiek nawet przy cicho grajacy radiu przy ok 100km/h bardziej slychac silnik. W jezdzie po mokrym jest spora roznica od michelinow jakie mialem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 No wprawdzie trochę zbaczamy z tematu, ale prawda jest taka, że faktycznie lepiej trochę przeboleć i zapłacić parę złotych więcej, ale założyć jakieś sensowne opony. Ostatecznie, to trzyma nasze bolidy na torze. Na bezpieczeństwie nie powinno się oszczędzać. Btw., ja mam letnie yokohamy a.drive i również bardzo sobie chwalę. :) Wprawdzie szybciej się ścierają, ale bez porównania lepiej mi się prowadzi meganka na nich (wcześniej wcale nie złe opony - michałki ;P ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortis21 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 ja miałem nalewki i bez problemu były wyważane problem jednak w nich taki że są nie wiele tańsze od nówek a wystarczają tylko na jeden sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 fortis21, i w końcu ktoś to napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Nigdy nie kupie opon bieżnikowanych tu macie powód http://megane.com.pl/stluczka-fotki-tylko-...-vt2054,180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 co do opon bieżnikowanych to i ja się wypowiem, kupiłem na allegro z firmy eco opony, zimowe super spisują się bez najmniejszego problemu i porównywalnie do markowych opon, natomiast letnie kupione w tej samej firmie po przejechaniu okolo 40tys km tragedia, wszystkie opony biją mimo dobrego wyważenia, teraz do zimy jeszcze przetrzymam, ale następne lato to już tylko w jakię firmowe się zaopatrzę, może kleber może fulda ale napewno na lato nie kupię już bieżnikowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi