aston76 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Megan92 a jak kupowałeś te opony? Bo może jest możliwość zwrotu ich do sprzedawcy. Podałem Tobie namiary na oponeo bo u nich sam się zaopatruję w opony i jestem zadowolony. Raz reklamowałem 2 fuldy wada fabryczna i reklamacja załatwiona wciągu 4 dni. A masz ich w swoim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Przez allegro je kupiłem, ale mogę je oddać w ciągu 10 dni w stanie nienaruszonym. Wczoraj kupiłem dopiero więc we wtorek powinny dojść. http://allegro.pl/mega-wyprzedaz-185-65r15-wzor-continental-i2951352762.html Macie link do tych opon. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Megan92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 To jesteś w dobrej sytuacji. Napisałbym do sprzedającego, że rezygnujesz z kupna i aby nie wysyłał. A jaką formę płatności wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-M Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pierwsze i jedyne bieżnikowane to kupione chyba w 89 r. Ale to były takie czasy że nie było nic. Lepiej kupić dwie, potem znowu dwie byle nowe, nawet najtańsze. Kupując bieżnikowane nigdy się nie wie w jakim stanie siatka, ile wytrzyma. Moim zdaniem taki zakup to prosta droga do nieszczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Przelew. Na poprzedniej stronie zamieściłem link do aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszM Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Napisałbym do niego jak najszybciej, zanim je wyśle, to nie stracisz kasy na przesyłce. Oddadzą Ci przelew i kupisz na oponeo za 170 z darmową wysyłką Dębice lub Daytony jak nie chcesz nic lepszego... i przy normalnych przebiegach masz 5 lat bezpiecznej jazdy i spokojną głowę! Edytowane 20 Stycznia 2013 przez TomaszM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kiedyś też nie wierzyłem że nalewki są złe. Jeździłem na letnich, po miesiącu opona była spękana, po dwóch latach z opon zrobiły się jaja i biły. Jest to tylko pozorna oszczędność. Tak jak koledzy piszą - lepiej kupić 2 nowe zimówki i mieć spokój na parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloody12 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Witam mam zamiar dokonac zakupu oto takich opon : http://trudo.pl/4_x_205_55R16_OPONY_BIEZNIKOWANE_LETNIE_BARGUM,i3213987503 Co onich sadzicie? :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Przenoszę do odpowiedniego tematu. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wszystko tylko nie opony bieżnikowane, nie zależy ci na bezpieczeństwie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Twierdzę dokładnie tak samo jak kolega powyżej... :) :) Nie są to zresztą odosobnione opinie, jest już temat na forum o takich oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Widzę, że następna osoba chce się przejechać na bieżnikowanych. Na oponeo są nowe w cenie 185zł/szt. Czyli za 800zł masz fabrycznie nowe opony z gwarancją, że nie odleci bieżnik podczas jazdy. Edytowane 12 Maja 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dwa razy miałem bieznikowane opony i nigdy więcej szkoda kasy .Lepiej kupić pierwsze na jedną oś apotem na drugą.Ale nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi