Lewy Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Witam! Efekt mojej pracy nadaje się tylko do tego działu. Oto jedyny efekt moich prób ściągnięcia ramienia przedniej wycieraczki :-/ . Tak więc za naprawę klapki obiegu wew/zew nawet się nie zabrałem. TOYA to dobra firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Wyjatkowo dobra firma :-P Czekamy na dalsze efekty prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Czekamy na dalsze efekty prac Dalszych efektów prac nie będzie :evil: Jeżeli nie uda mi sie wymontować tego całego interesu bez ściągania wycieraczek, to oleję to. NIE Ja muszę to zrobić .Mam jeszcze dwa wolne dni. Spodziewajcie się newsów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 tylko sobie reki albo oka nie zlam ;P btw... kondolencje z powodu umartych kombinierkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Jak to mowia, everybody kombinerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Jak to mowia, everybody kombinerki :) Poczekaj aż Ci się zepsuje klapka obiegu wew/zew. Będziesz sie dopiero śmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 To az taki powszechny problem z ta klapka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 To az taki powszechny problem z ta klapka? Może i ne, ale co jakiś czas na renotechu pojawia się pytanie na ten temat. Już wiem co tam się stało. Współpracują tam dwa plastikowe koła zębate. W jednym wykruszył sie ząbek. Niestety stało się to w kółku przy klapce a nie przy silniczku (który udało mi się wymontować). Klapki nie wymontuje się bez wyciągnięcia całego podszybia :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Dokładnie, przykra sprawa z tym obiegem zamkniętym - na forum megane coupe co chwilę pojawia się post z owym problemem. Niestety. Alleluja nie mam problemów z tym - rzadko tego używam, byle nie popsuć haha. Propos, współczucia z powodu kombinerek! Hm i czy powiodła się w końcu misja wykręcania wycieraczek, bo się nie doczytałem? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Hm i czy powiodła się w końcu misja wykręcania wycieraczek, bo się nie doczytałem? Nawet juz tego więcej nie próbowałem. Naprawa skierowana została na nieco inne tory. Może troszkę półśrodkami, ale mam zamiar doprowadzić to do porządku. Już niebawem mała fotorelacja i mam nadzieję efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja obiegu zamknietego uzywam moze z 5 razy w roku, albo z 6. O bedzie fotorelacja, super. Moze zrobi sie z tego maly tutorial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Może lepiej by Ci poszło jesli zastosowałbyś np ściągacz do przegubów kulowych dla Poloneza. W mojej MII spokojnie dał radę. Aby nie wybić przypadkiem szyby zastosuj klucz oczkowy lub odpowiednią nasadkę z kluczem grzechotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dałem sobie siana z tym ściąganiem wycieraczek. Koło zębate klapki obiegu wewnętrznego udało mi sie naprawić i bez tego. Niestety. To był tylko wynik jakiejś awarii elektryczno elektronicznej, a nie powód. Teraz w domu mam rozebrany silniczek poruszający klapką. Po kolei wymieniam elektroniczne podzespoły sterujące jego pracą. Niestety nadal nie znalazłem co w tym wszystkim padło. Generalnie układ jest bardzo sprytny (póki sie nie zepsuje). Rozgryzłem jak działa. Teraz szukam co nie działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Powodzenia i pisz relację, na przyszłość się bardzo przyda pomocna.. Zapewne! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Powodzenia i pisz relację, na przyszłość się bardzo przyda pomocna.. Zapewne! Oczywiście, że tak zrobię. Fotki już mam. Czekam na powodzenie całej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi