Yataman Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Regeneracja wtryskow, maly 1984 powiedz mi gdzie moge zregenerowac wtryski???? Koszt nowego wtrysku w intercarsie to 1040zł. Ile kosztuje regeneracja? Dzis kolo 15tej mam wycene mniej wiecej ile bedzie kosztowala mnie naprawa. Zobaczymy.. . . Dam znac na forum co jest do wymiany. . . Aż boje sie jechac do mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Yataman, spokojnie u Ciebie wtryskom raczej nic nie będzie kolega maly1984, pisał ogólnie o regeneracji vs zakup uzywek . Czekamy z niecierpliwością na wieści od mechaniora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yataman Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Wczoraj dostalem pierwsze wiesci od mechanika. Zdjal pol silnika i powiedzial ze zawory CHYBA nie sa pokrzywione. Pasek rozrzadu przesunał się o jeden zabek. . . Dziś ma założyć nowy rozrząd i zapalić autko. Zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Oby było jak piszesz. U mnie po przestawieniu o jeden ząbek, do wymiany były 4 zawory. Dwa wydawały się OK, nawet silnik na dwóch garach chodził, ale po włożeniu do wiertarki dopiero widać było że jednak z tłokami się spotkały :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yataman Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 No i panowie rorząd wymieniony. Nic sie nie pokrzywilo ale autko dalej nie odpala. Kreci kreci i lipa. Nie mam pojecia co jest. Dzis mechanik ma podlaczyc go pod komputer. I dzwonilem teraz do mechanika. Na listwie wysokiego cisnienia jest 50barów a powinno byc 260zł. Obya tylko nie [ciecie] pomompa wysokiego cisnienia bo kosztuje kupe kasy a ja jestem studentem Coraz bardziej sie boje o auto. . . Co zrobic? Rozumiem zdenerwowanie, nawet zamianę barów na złote, ale "słówek" proszę nie używać, nie jesteś na uczelni. No i pisanie po polsku by się przydało jak na studenta przystoi. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Może niekoniecznie cała pompa, u mnie (wiem że to inny silnik ale może jaest podobnie) mechanik przy wachaniach ciśnienia w układzie mówił tylko o wymianie modułu na pompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yataman Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 wycena i naprawa wykonana. Wymienione wtryskiwacze, wszystki cztery, rozrzad itp. Koszt 3000zł Auto chodzi jak laleczka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi