P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wybrałeś pewnie wersję pl, wiec w katalogu gdzie powinny być pdf nie masz ich bo pewnie jest to instalacja angielska lub rosyjska (ta pewnie w 90%) a ona nie zawiera tych pdf-ów w wersji pl. Przerzuć sobie te pdf-y z płyt instalacyjnych do katalogu pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) [wycięte] Chyba masz rację... Na płytach znalazłem niestety tylko pdfy po angielsku. Nie ma ktoś takich w języku polskim do scenica III? /0cool: :) nie cytujemy posta, pod którym odpowiadamy! Na to jest paragraf w regulaminie forum, proszę się z nim zapoznać Edytowane 1 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nie, ale jak chcesz to Ci mogę podesłać po rosyjsku :) Polskiej wersji Dialogysa najwidoczniej nikt nie "załatwił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Rosyjską wersję również widziałem :) Szkoda, że nie ma polskiej. Spróbuję znaleźć coś starszego po polsku ze scenikiem III... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Problem usunięty :D Edytowane 23 Stycznia 2013 przez zawisza1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ;) ale o co chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ma ktoś dostęp i moze udostepnic jakiego w miare aktualnego dialogys'a po polsku. Najlepiej nie na chomiku bo tam trzeba wykupowac transfer a to potrafi ważyć nawet 10gb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja ostatnio ściągałem z torrentów, coś koło 5 GB, niby miał być po angielsku, po ściągnięciu okazało się, że wszystkie serwisówki są po francusku, :) a tego języka nie trawię. Dalej szukam nowszej wersji ale żeby była w jakimś zrozumiałym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Pl Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 też bym chętnie pobrał polskiego jakby ktoś link wrzucił jakiś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Podam wam wieczorem link do torrenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W przypadku wersji tzw. multiligual (chyba tak się to pisze) interfejs można ustawić w dowolnym języku, jest ich kilkanaście. Problemem jest to, że dokumentacja jest w innym języku i trzeba ją ręcznie przerzucić do odpowiedniego katalogu. Powyżej jest to już opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tutaj macie plik torrent do Dialogys-a 4.8 Multiligual. Waga 11 GB. Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 :) Serwisówki są w jakim języku ?? Po prostu nie chce mi się ściągać żeby się tego dowiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Wiesz tyle, co ja. Torrent wyhaczony z tąd. Na naszych rodaków ze wschodu zawsze można liczyć. Chciałeś napisać stąd ? :) P_r_z_e_m_o Chciałem, ale jakoś tak wyszło... :) Edytowane 16 Maja 2013 przez Kreciq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tzn trzeba pobrać, żeby się dowiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi