niunki1 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 WITAM to mój pierwszy post na tym forum mam problem z moją meganką dzisiaj gdy montowałem orginalne radio prawdopodobnie zrobiło sie zwarcie i nie działa licznik, radio,zmieniarka i wyświetlacz radia. Może ktoś wie który to może być bezpiecznik i gdzie go szukać a może to coś innego ? Te bezpieczniki pod kirownicą są dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Moim zdaniem to jednak wygląda na bezpiecznik. Nieraz wygląda na dobry, bo przepali się przy nóżce i nie widać nic. Warto powyjmować i sprawdzić czy jest przejście prądu przez bezpiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunki1 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ale czy to są te bezpieczniki pod kierownicą bo ja jeszcze znalazlem pod maską jest ich tam sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu PW Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ale czy to są te bezpieczniki pod kierownicą .... W obu miejscach masz przyklejoną rozpiskę, który bezpiecznik jest od czego. Zasilanie konsoli (bezpiecznik) o ile dobrze pamiętam jest pod (po lewo) kierownicą. Niestety trzeba się liczyć z tym, że monteży Renault'a lubią sobie coś zamienić :evil: . U mnie bezpiecznik od gniazda zapalniczki jest w miejscu oznaczonym jako radio, a radio jest w miejscu bezp konsoli środkowej i chyba liczników, natomiast miejsce bezp gniazda zapalniczki jest puste (nie ma wogóle styków). Reszta się zgadza z mapką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi