Yupikayey Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zamierzam zakupić filtr oleju do mojej megi. Od sprzedawcy (zakup internetowy) dostałem taką ofertę: 1. Filtron (OP 643/3) - 17zł 2. Mann (W 75/3) - 21zł 3. Hart (327 369) - 16zł 4. Purflux (LS571) - 27zł Co z tego najlepiej wybrać? Znam tylko firmę filtron, filtr będzie zmieniany po raz 1 bo to 1 przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 filtron będzie dobrym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Filtron lub Mann.Po co przepłacać za Purflux'a.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja również używam Filtrona. Cena jest przystępna. Nigdy nie miałem z żadnym filtrem Filtrona problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 a ja odradzam filtrona i polecam puruflux ( taki idzie w oryginale).Co do filtrona to mam znajomego ktory pracuje w firmie motoryzacyjnej i mowi ze mieli sporo reklamacji na ta firme.Niezaleznie czy filtr powietrza,oleju,przeciwpylkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Quba., ja używam juz Filtrona kilka lat i nie tylko do oleju i nie miałem nigdy z nimi problemu.Reklamacje zawsze sie moga zdarzyć ale nie opierajmy sie na opiniach jakis znajomych ;-) Wiesz jak to jest....Ja tez moge powiedzieć,że Centra robi do bani akumulatory na podstawie opini "znajomych" a jednak jeżdże na niej juz 3 lata i wszystko ok. Według mnie Filtron-jakość do ceny jest przystepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja też jestem za filtronem, wszystkie auta w rodzinie jeżdżą na filtronie i jeszcze nikt nie narzekał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Podobno wyszła jakaś seria Filtrona, która nie przepuszczała tego co trzeba. Coś nie tak było z materiałem z którego wykonano wkład filtra. Ale to było krótko bo zaraz się zaczęły właśnie reklamacje. Ja na Purfluxie śmigałem i nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja tez używam filtrona, a ja odradzam filtrona mieli sporo reklamacji na ta firme zastanawiam się tylko jak można sprawdzić w trakcie użytkowania czy filtr oleju jest w porządku, albo czy coś się z nim nie dzieje czasem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja również wszystkie filtry mam z FILTRONA już w czwartym aucie i żadnych problemów z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o filtr oleju zazwyczaj wybieram Purfluxa lub Boscha, a co do reszty filtrów, tzn. przeciwpyłkowy, powietrza i paliwa to zazwyczaj są to rodzime produkty Filtrona :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A ja stawiam na Harta Z filtronem miałem nie miłą przygodę w maluchu kiedy mi część filtra się oderwała i zapchała gaźnik przez co miałem duży problem z powrotem do domu. W meg u siebie mam obecnie harta i nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Panowie pomocy, nie jestem pewien na 100% czy dobry filtr kupiłem. VIN: VF1KM1R0H37469079 Filtr OEM 77 00 274 177 Może jakaś dobra duszyczka sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Dobry filtr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi