Piok Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 No i u mnie też już doszły :), ale jak sie poczyta sugestie powyżej jak te naklejki nalepić to jak sie dostanie wersje z folią transferową (dzięx nicpon ) to zorientowanie sie pare sekund zajmuje : :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja tez juz mam ! Jeszcze raz dzieki wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 NICPOŃ-iu Ostały Ci się jakieś naklejki nieodebrane przez maruderów klubowych? Kurczaczek, pomyślcie za jakiś czas o kolejnej turze... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 gdyby była druga tura to i ja bym był zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor25 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A tak się prezentuje moja naklejeczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał78 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Moim skromnym zdaniem projekt 4 zasłużenie wygrał Co się musi stać abym zdobył taką naklejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Czas sie musi cofnac :-P Poczytaj watek, to sie dowiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Druga tura naklejek bedzie na pewno ale juz bez nickow i juz wkrotce. Dzieki temu nie trzeba bedzie pozniej czekac i zamowienia beda mogly byc realizowane na biezaco, bez zbednego czekania. Jak już naklejki będą zrobione to pojawi się link do formularza, wowczas skladamy zamowienie i w ciagu kilku dni mamy juz je u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Druga tura naklejek bedzie na pewno ale juz bez nickow i juz wkrotce GITARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał78 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Będzie jeszcze szansa kupić naklejkę ze swoim nickiem czy tylko już same klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nie bedzie naklejek z nickiem. Temat zamykam. Jak bedzie mozna juz zamowic naklejek zamieszczenie stosowne ogloszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi