Krzychu Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Oczywiscie, ze masz racje :) Poza tym, beda jeszcze dodatkowe zlecenia w postaci napisow i takie tam, ale to na priv sie dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Moje poszło ;-) Jeszcze trzeba podać czas coby potem nie biegać raz na tydz. z jedną lub się dogadać, że czas realizacji do 1 mies. jak się nazbiera więcej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dokladnie tak, juz o tym z Krzychem rozmawialismy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 albo przeoczyłem albo......w każdym razie nie zauważyłem konta. Prosze podajcie na maila lub na priva. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wiadomość po wypełnieniu i wysłaniu zostaje przesłana na email - zerknij tam pojawi się też numer konta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no i sie zgadza. Kaska poszła. Dziękuje za trud i zaangażowanie. Naklejeczki troszke małe ale cóż....jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ech, furka umyta i czeka grzecznie na naklejki :) Krzychu, a propos poczty, to jakbyś mógł po kawałku tektury 10x7 dołączać do naklejek to bylibyśmy spokojniejsi, że nasze naklejeczki całe (nie pogięte ) dotrą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 kasa poszła. czekam z niecierpliwością. Wesołego jajka zycze wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 zamówione, zapłacone. teraz tylko czekam na naklejeczki:) pozdrawiam wszystkich z okazji świat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 zamówiono dzieki za fatygę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 odemnie tez wplacone takze teraz czekamy wspolnie na date pierwszych wysylek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Pieniązki przelane, teraz niecierpliwie czekam na przesylke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a tak pi razy oko kiedy się można spodziewać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Odnośnie terminu to zostaniecie poinformowani. Ciezko mi teraz rzucac konkretnymi datami. Na zamowienia i wplaty trzeba przeznaczyc jakis 1-2 tyg. Pozniej trzeba przygotowac wersje naklejek dla kazdego usera (ze wzgledu na nick i wersje wewnetrzna lub zewnetrzna). Osoby, ktore zamowily i dokonaly wplaty nie musza informowac o tym w tym watku. Wszystko jest zapisanie w bazie danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Krzychu. Większość wpłaciła pierwszego dnia. Część się chwaliła, ja nie. Ale wpłaciłem. :) Ja bym napisał w wiadomościach że deadline wpłaty do środy. Bo nie ma sensu czekać na jedną osobę która może się zdecyduje za 2 tygodnie a może nie. Tak jak z głosowaniem. Większość zagłosowała od razu. A reszta glosowała potem. I ci co potem głosowali niekoniecznie w ogóle zamówią naklejkę. A jak się ktoś spóźni do środy to poczeka sobie 2 miesiące jak się uzbiera masa ludzi. Wiele razy organizowałem różne zbiórkowe kasowe przedsięwzięcia. I wcześniej byłem miękki i czekałem na osoby. Starałem się. A potem stwierdziłem że to nie ma sensu wchodzić do d...y komuś, co np. raczy się zgodzić na naklejkę. Jest duża grupa osób co chce i założę się że będzie ponad 20 wpłat które przyjdą we wtorek o 13 00. Proponuje deadline wpłat na środę (dokładniej do czwartku do 6:00) Pieniądze przechodzą eliksirem o 13:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi