Bartek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Wtam mam pytanko na zamówieniu jest pole na jedna naklejke jak bym chciał 2 to gdzie to wklepać aha i jak bym chciał zamiast napisu "Krzychu" swój NIK to gdzie to tez wpsiac na formularzu .dzieki za pomoc Pozdrawiam ,zamówienie bede skałdał tylko czekam na odpowiedz. aha jak długo bedzie trzeba czekac?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 » jak bym chciał zamiast napisu "Krzychu" swój NIK to gdzie to tez wpsiac na formularzu .dzieki za pomoc Pozdrawiam ,zamówienie bede skałdał tylko czekam na odpowiedz. aha jak długo bedzie trzeba czekac?????? Bartek nie nauczyli cie w szkole czytac ze zrozuminiem doslownie dwa posty wyzej krzychu pisal ze nie zna jeszcze dokladnej daty rozsylania nalepek, a co do nicka to tez bylo juz wczesniej w tym watku walkowane. Ludzie czytajcie czasem calosc a nie tylko ostatnia strone a potem zadajecie glupie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 OK spoko troche mi sie popieprzyło Sorry za kłopot juz wszystko wiadomo Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam, zamówienie wypełnione, pieniąchy też wysłane. Respekt dla Krzycha za wkład Czekam więc na przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zamówienie złożone pieniądze wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 W sobote robie bilans wplat i pierwsza partia pojdzie do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buson Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zamówienie złożone przelew dokonany czkam na przesyłke Pozdrawiam Buson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesper22 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zamówienie złożyłem, kasę dzisiaj przelałem. Czekam na naklejeczki. Krzychu -szacuneczek za kawał dobrej roboty[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AROARO Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 naprawdę kosztowało to Krzycha sporo pracy ,,gratylacje,, rewelacja, już się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Nie tylko mnie i jeszcze bedzie kosztowac. Easy bedzie mial bardzo duzy wklad w oragnizacje naklejek !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Krzychu Pomysł Genialny Zamówienie juz złożyłem kase przelałem teraz pozostało czekać. Pozdro. Szacunek dla Krzycha za wkład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam, pieniądze przelane ;-) "Osoby, ktore zamowily i dokonaly wplaty nie musza informowac o tym w tym watku. Wszystko jest zapisanie w bazie danych" - Lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AROARO Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Easy jeszcze podziękujemy! teraz będziemy się widzili i rozpoznawali zawsze będzie okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 tak z ciekawości: ile łącznie naklejek jest zamówionych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 witam, ile czeka sie na naklejki? zaplacilem w zeszlym tygodniu i jeszcze nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi