meganecoupe02 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 a ja zanim się zarejestrowałem prawie pół roku czytałem tematy jako gość Później wpadłem na genialny pomysł żeby się zarejestrować i mieć dostęp do większych zasobów wiedzy bo akurat trafiłem na interesujący mnie temat. I tak na szybko wpisałem jakiś nick, był zajęty, to już nie myślałem i wpisałem meganecoupe02, tłumaczyć chyba nie muszę Gdyby była możliwość zmiany nicka bez utraty "dorobku artystycznego" to chętnie bym to zrobił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ksywka od podstawówki troszkę złagodzona, (glizda) kiedyś byłem bardzo szczupły teraz zostało Robak i tak leci. Robak był na IRC tlen i innych portalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mój, wiadomo, od imienia. Kiedyś w pracy tak zaczęła mówić do mnie koleżanka i zostało. Kreski dodałem bo na forach jest jednak sporo Przemków ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mój mało wymyślny od imienia i oczywiście rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A ja jakoś w sumie od jakichś 15 lat jestem monter. Wydawało by się że zajmuje się montowaniem czegoś ale to zły trop Mniej więcej w tamtym czasie byłem wielkim fanem radia RMF FM a szczególnie jednej wieczornej niedzielnej audycji o nazwie JW23. Prowadziło to kilka osób - miedzy innymi właśnie człowiek o ksywie Monter - to on właśnie montował tam w radio całą tą audycję. Moja licealna klasa ochrzciła mnie właśnie tak. ok 16 lat temu jak miałem w domu CB RADIO i byłem jako stacja bazowaTo był ciąg dalszy mojej "kariery" montera. Przez jakieś 10 lat byłem aktywnym CB-Radiowcem i ratownikiem SKSR pod ksywą 'monter ustronie' (od osiedla). Później to już cudowny rozkwit internetu - irc, itp itd... Wszędzie jako monter. Jak zdarza się że jest zajęty (niestety dość często) występuje jako mtr888 - mtr skrót od monter a ósemki bo je kocham -->> sześć samochodów z ósemkami w rejestracji, 2 nr telefonów z 888 i gg też 888 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Mój nick to akurat drugi nick, którym się w sieci posługuję na forach motoryzacyjnych. Wziął się od tego, że jeździłem kiedyś polonezem Caro ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a mój nick to od bajki Stitch a pierwsze dwie cyfry to rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBeK Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 mój jak najbardziej od imienia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 A ja się bardzo interesowałem polityką w gimnazjum i technikum. A wtedy młodzież znała tylko jednego polityka :roll: i w 3 gimnazjum zaczęto mnie tak nazywać a w technikum to już było apogeum. I tak mi została ksywa lepper. Zaś dodatek "_pl " dodałem w celu odróżnienia mnie od tego polityka z którym nie mam nic wspólnego. Dodatek podkreślać ma moją indywidualność a nie naśladownictwo. Również nie mam problemów z rejestracją ale wpisując w gogle wiem ze ktoś jeszcze używa takiego nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajbek Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Od nazwiska kumple dodali "-ek", jeszcze na początku podstawówki zaczęli do mnie tak mówić i tak zostało do dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 janiol od nazwiska a 13-ka szczesliwa wiec janiol13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 P od pierwszej litery imienia a drac - taki mam tatuaż- patrz awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 W związku z licznymi pytaniami po rozpoczęciu tego tematu chciałbym poinformować, że nie ma możliwości zmiany nicka po rejestracji. Taki mały offtopic Mój nick jest chyba najmniej oryginalny Taki sam miałem dawniej na forum www.tempra.org i przy nim pozostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 U mnie też bez wielkiego wydziwiania ;-) Lukas - angielskie tłumaczenie mojego imienia i miało tak pozostać, ale że to dość popularny nick to dodałem: .s - czyli pierwsza litera mojego nazwiska Nick ten mam na prawie wszystkich forach gdzie jestem zarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 bojanjjj-bojan od nazwiska a jjj tak mi przyszło i juz tak zostało jeszcze używam takiego nicka- BojaN ale ogólnie dla wszystkich co mnie znają, mówią na mnie poprostu bojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi