deeper Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Co do tego z jakiej fabrki (państwa) pochodzi samochód to nie wie nikt poza zarządem, pracownicy we Francji czy Hiszpanii chcieliby też wiedzieć. Oszukiwaną są VIN-y.Jak to przeciez jest cos takiego jak list przewozowy, na ktorym doskonale widac z kad dokad przyjechal.Poza tym pytajac w salonie tez bezproblemowo wskazali, z ktorej fabryki jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dziś dotarło do salonu moje autko. Teraz uzbrojenie, załatwienie formalności i w drogę ;-) Wariant optymistyczny - piątek. Wariant realistyczny - poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasior0 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Niestety musze Cię zmartwić. Moja Meggi dotarła do salonu w poniedziałek, a teraz przez dwa tygodnie będe czekał na papier z Urzędu Celnego, poświadczający, że diler za auto zapłacił akcyze. Bez tego nie można zarejestrować pojazdu. Zaświadczenia wydawane są w Warszawie i jest taki zator, że małoprawdopodobne, aby dało się szybciej. Ciągle mam nadzieję, że w poniedziałek ( 30 marzec ) odbiorę Meggi, ale realnie patrząc, to marzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Oki, moja tez juz jest na placu pod salonem :P W przyszlym tyg odbior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Mój urząd miasta zgodził się zarejestrować auto na podstawie oświadczenia dealera, że taki podatek został zapłacony i właściwe zaświadczenie z UC zostanie okazane przy wydaniu stałego dowodu rejestracyjnego, więc się nie martwię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasior0 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Pozazdrościć urzędników :P U mnie też wszystko przyśpieszyło, zaświadczenie z UC dotarło po trzech dniach , wraz z kartą pojazdu. Piłeczka jest teraz po stronie leasingu i Wydziału Komunikacji ( zachciało mi sie specjalnych tablic i poczekam przez to dzień dłużej) Jeżeli wszystko zagra, to w środę odbieram auto, jeżeli nie zagra to w piątek. Jakoś przeżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 a kiedy skladaliscie zamowienia ? Bo ja dzwonilem do mojego dilera i dalej mam date na polowe czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 ja 11 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasior0 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 a ja 31 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja zamawialem 11 lutego. Juz dzisiaj siedzialem w nim mmmm piekny Dzisiaj poszedl tez do rejestracji w urzedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 nie ma zle, 2-2,5 miesiaca, cos czuje, ze przed swietami wybiore sie osobiscie do dilera i usiade na niego, aby zadzwonil i przy mnie sie spytal co z autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Po prostu zadzwon i zapytaj. Ale to od nich nie zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porys Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Moi Panowie! Współczuję oczekiwania .Sam to przeszedlem .Zamowione było 30-12-08r na skladzie 27-02-09r w salonie megi byla 7-03-09 odbiór 16-03-09r. Cieszę się ,że posty są wreszcie zgodne z tematem ktory zalożyłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja za to czekam bardzo krotko w porownaniu z przedmowcami: 19 styczen - zlozenie zamowienia ok 2 lutego - poczatek produkcji wozka 26 luty - rejestracja i wyjazd z salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertino Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Panowie z tego co czytam to jestem szczęściarzem. 5.03 wchodze do salonu oglądam megane III ,wybieram kolor ,wyposazenie dodatkowe i za dwa tygodnie 19.03 wyjeżdżam nowym autkiem( 1,6 110 kM) z salonu w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi