MarioIII Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 podam w piątek jak dostanę auto i fakturę z dokładnymi danymi-poki co dzis serwis zaproponował mi na dzień dobry zmianę dwukanałowego wzmaka na 4 kan i podpięcie przodu.Zgodziłem się chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 radioodtwarzacz 3D Sound by Arkamys 4x30W CD MP3 Bluetooth z Audio Connection Box 1. przednie głośniki: RAINBOW SLC 265.25 2. Wygłuszenie przednich drzwi matami STP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 MarioIII, jak obierzesz - wrzuć jakieś fotki jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 odebrane dzisiaj autko ale fotki dostane w poniedz wiec wrzucę, zestaw gra fajnie koniec końców mam 4 kanałowy wzmacniacz GZTA 4000TX, z przodu system proa (16 cm głośniczki), skrzynia z rockford fosgate prime R1S-410. Na wcześnie na głębszą opinię, posłucham parę godzin w tygodniu to wypowiem sie więcej, na tą chwilę brzmi to wszystko b. obiecująco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 widze ze jednak zdecydowales sie na 16" glosniki napisz prosze jak je wsadzili ? czy zmieniales na boczkiah osłonki oryginalnych glosnikow z 13" na 16,5" ???? czy wygluszales drzwi ? [ Dodano: 2010-03-14, 23:42 ] widze ze jednak zdecydowales sie na 16" glosniki napisz prosze jak je wsadzili ? czy zmieniales na boczkiah osłonki oryginalnych glosnikow z 13" na 16,5" ???? czy wygluszales drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 montowali je na mdf a stare razem z osłonką mam wyjęte, czekam na fotki od nich, gra to fajnie ale pojawił sie teraz mały kłopot (może duży) ze sterowaniem szybami i lusterkami od strony kierowcy po wysunięciu klawiszy sterujących z gniazda w drzwiach łapię za kabelki i zależnie od tego jak się "wygną" działa lub przestaje działać elektryka w drzwiach. Umawiam się do aso na wizytę wstępną bo nie chciałbym zruinować wygłuszenia w drzwiach kiedy się do tego zabierze ktoś nie w temacie ( mam na myśłi aso niestety) maskowanice na tapicerce są te same co były bo zintegrowane z tapicerą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witajcie, Jak sprawdzić, czy działają głośniki wysokotonowe? Właśnie zamówiłem i zamontowali mi w ASO. Tylko nie wiem, w jaki sposób się przekonać, że działają. Będę wdzięczny za wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Przystawić ucho i posłuchać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowday Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) hej, mam pytanie do uzytkownikow Megane 3 coupe , czy da sie tak podlaczaczyc nowe glowniki 13 z tweeterami i zwrotnicami : dobrac sie do glosnikca w drzwiach i zamontowac tam 13 na oryginalnych kablach renault ,tweetery zamontowac w podszybiu i zamontowac zwrotnice gdzies na dole po lewej stronie kierownicy gdzies w niewidocznym miejscu, czy wejdzie tam gdzie ta mala klapka z bezpiecznikami ? Czy lepiej kupic glowniski 2 drozne bez zwrotnic ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 19 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi