arbuz Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Do skasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Spróbuj w http://www.jaan.com.pl/autoglass/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Szukaj szyby org, tej barwionej fotochromatycznej, szroty itd, koszt szyby około 500zł, wklejenie 150-200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dki Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam,mam podobnie pęknięta tylko z drugiej strony tak poprostu sama sobie pękła wymiana na nową solarną z czujnikiem 1000zł niewiem tylko czy wymienię ją na ubezpieczenie AC??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 z wymiana szyby w ramach AC nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dki Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 poczekam na cieplejsze dni i zaczne się starac o wymiane w ramach AC szczegóły wkrótce.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mam podobny problem. Dostałem kamieniem i powstała rysa na 15cm. Teraz ma już 30cm i śmiesznie skręciła o 90st. Ale konkret teraz. Wymiana w ASO 1500 plus klej i robota to ok. 1700zł. Dzwoniłem do Szczecina, zielona szyba z wymianą ok. 500zł - 600zł w zależności od warsztatu, oczywiście szyba bez znaczka Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dki Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 u mnie szyba wymieniona poszło z AC koszt wymiany z czujnikiem deszczu 750zł szyba bez znaczka RENAULT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi