Kaliomekki Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam, mam pytanie bo od dłuższego czasu chce zmienic klamki bo mam czarne a chcialbym srebrne. I teraz mam pytanie do was, czy wystarczy zamienic klamki i kompyter sam bedzie otwieral centralny zamek czy trzeba jechac do aso lub elektryka zeby te klmeczki przyuczyc do karty?? Nie mam opcji free hands i wersja 3drzwiowa rok 2005. A jeszcze jednp czy to klamki posiadaja opcje free hands czy komputer?? I czy jak kupie klamki z ta opcja to czy beda pasowac do mojej Meganeczki??Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 nie ma szans na taki zabieg poprzez zmianę klamek, hands free to nie tylko klamki a czujniki, sterowniki, anteny, całkiem inna karta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 a na zwykłe klamki tylko bez opcji free hands?? trzeba ustawiac cos w kompuerze zeby zamek centralny dzialal z karty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wystarczy wymienić klamki i dobrze podpiąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi