Krzychup Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Naprawiłem otwieranie tylnych drzwi - musiałem wstawić śrubkę, bo urwał się zatrzask przy klamce. Renia zostawiła mi znaczek na ręce (troche mało miejsca w drzwiach:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wymieniłem dziś oleje i filtry oraz założyłem nowy akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Odebrałem stały dowód rejestracyjny od nieJaśniepana, za to oba samochody nieumyte i przez chwilę jeszcze takie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 ja też właśnie dziś odebrałem stały dowód rej. Swoją drogą coś pięknego teraz , w sumie czekania 5 min . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Naprawiłem butki wbity gwoźdź .Wczoraj o 11 w nocy zmieniałem kapcia na środku drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Szczeniak zatankowany :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_17 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 włozyłem nowe radio Sony Xplod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wymieniłem sworznie wahaczy i wymieniłem przepalone żarówki z deski rozdzielczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J1B Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Umyłem skubańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja właśnie przed chwilą skończyłem myć dywaniki rynienkowe... Właśnie się suszą w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Wymieniłem akumulator i w końcu przestały mi się kasować dane komputera przy rozruchu. Doładowywanie aku pomagało tylko na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nowe wycieraczki. Jedna całość, więc się nie wyrobią Całe są z gumy a jak zbierają :( kropla nie siada :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Wczoraj odebrałem autko od lakiernika. Wygląda pięknie. 8-) Dwa tygodnie męki jazdą seicento skończyły się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ja też dziś umyłem, piękna pogoda ma mycie samochodziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi