pizza Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Cichociemny wyposażony w ciągadło, zostało tylko podjechać do przeglądowni, ale to już raczej jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zmieniłem sceniolowi koła z letnich na zimowe, zbiornik spryskiwacza zalano świeżym zimowym płynem. Gotowy na zmianę pory roku na bardziej extrimm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Do tankowana za 50zł, bo więcej przy sobie nie miałem a rezerwa się zaświeciła :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zalany 4 litry zimowego plynu do spryskiwacza. Zatankowany do pelna 65,20 EUR (1,18 EUR/litr) czyli podrozalo :-/ Skrecone wszystkie plastykowe oslony kolumny kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 zalany płyn zimowy do spryskiwaczy, wymieniony korek do wlewni lpg (stary rozpadł się na 2 części), zalana do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wyważone 2 kółka, bo odpadły obciążniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 A ja przygotowałem swoją Megi do zimy czyli umyłem parą wodną, nałożyłem wosk ochronny oraz odkurzyłem wnętrze a całość w Firmie EcoMobilna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 W sobotę, bezpośrednio przed wyjazdem na spota do Warszawy, (na którego nie dotarłem bo ...Siara się rozchorował i ściągneli mnie do pracy na nocną zmianę), zrobiłem na podwórku dużo więcej miejsca dla Scenic RX4, ze łzą w oku sprzedałem Astrę. Ze łzą w oku, ale niech teraz innym posłuży tak dobrze ja mi i mojej żonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_wroc Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 wymieniłem amortyzatory z tyłu, oponki na zimowe i nakleiłem kartkę "sprzedam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_g Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 zrobione i zakonserwowane progi na zimę, wymieniony olej, pompa wodna i co za tym idzie płyn chłodniczy. Jeszcze w wolnej chwili wymienię postojówkę i tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wyjąłem akumulator z auta, uzupełniłem wodę w nim i podłączyłem do ładowania, aby w zimie nie było rano niespodzianki z odpaleniem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_k Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A ja zakupiłem gumowe wycieraczki dla kierowcy i pasażera, oraz przyodziałem Megi w nowiuteńkie zimowe obuwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Moja Megi wyprowadzona na spacerek i dostała jeść do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 wymieniłem wycieraczki i uzupełniłem płyn spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Polatałem bokiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi