Megi98 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 wymieniony olej + filtr oleju=80zł ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 W ramach obecnych okoliczności przyrody, dużej ilości zmarzniętych zasp i zwężonych dróg w mojej okolicy dla bezpieczeństwa plastiku tylnego zderzaka przykręciłem ostrogę bojową zwaną także hakiem holowniczym żeby pierwszy kontakt z twardą rzeczywistością przypadał na nią Umówmy się że zrobiłem to dzisiaj (zeby było zgodnie z tematem) chcociaż tak naprawdę trzyminutową pracę wykonałem w piątek, ale o tym szaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Byłem z kołem u lekarza bo śruba mu zaszkodziła :-( i powietrze nie chciało zostać w oponie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 zalałem do pełna GT to niby lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 wymiana czujnika a nazywając to profesjonalnie włącznika świateł cofania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq111 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Właściwie to wczoraj. Dopompowałem powietrze w kołach. Poprawiłem ustawienie dysz spryskiwaczy i zalałem zimowy płyn do spryskiwaczy bo brakło dobrze, że koło domu. Zrobiłem mały eksperyment i resztka która mi została płynu ok 0.5l (3.5 weszło do zbiorniczka) wsadziłem do zamrażarki sprawdzić ten płyn. Temperatura w zamrażarce ok -20*C a płyn po 24h płyny jak przy +20*C. Także płyn ze Stonki zdał egzamin: nie śmierdzi, nie zamarza do -20*C i dość tani 9.95zł za 4l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 mateq111, potwierdzam. Pozostaje tylko czekać aż zejdą do normalnej ceny 3,50zł jak kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 wymienione klocki w classicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wkurzyłem się na nią. W sumie to wczoraj, ponieważ przeglądu nie przeszła ;p Przed podjechaniem na stację zaczęła się choinka robić w tylnej lampie i na przeglądzie wyszło, że ręczny nie odbija do końca. I pan ze stacji stwierdził, że samochód nie nadaje się do użytku. Linki od ręcznego + klocki hamulcowe do tyłu kazał kupić (już kupione 160zł~) i na wtorek jestem umówiony na wymianę (130zł~). Dodatkowo przegląd 100zł, pierwsza rata oc 341 zł, ponowny przegląd 20zł - mam pecha, że przed świętami to wszystko :/ Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Naprawiłem światła p.mgielne ... ach te bezpieczniki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Na taką pogodę zakupiłem łańcuchy do sniegu. :-P Nic cię nie zatrzyma. Przetestowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zamontowałem nowy rozrusznik,bo poprzedni zaczął hałasować :-/ +wymieniona żarówka H4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 zreanimowane przednie spryskiwacze umyte szyby i lampy dolany płyn do spryskiwaczy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wymieniłem olej i filtr oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ładuję akumulator bo padł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi