ManiekMAN Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zamówiłem na Allegro lewarek, którego nie miałem od początku w bagażniku jak kupiłem Scenica. Mam nadzieje że nie będzie mi w ogóle przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zrobiona geometria w Clio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zalany do pełna za 4,79zł/l. Horror na tych stacjach. :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Naprawiłem drugą zepsutą klamkę zewnętrzną, oraz wczesnowiosenna kosmetyka auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Wymienione wycieraczki na boscha, żarówki H4 osram night breaker i nowy zapach do środka green tea, a i zatankowana do pełna orlenowską 98 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 W końcu, korzystając z fajnej pogody, zakupione nakładki na progi trafiły na miejsce swojego przeznaczenia do sceniola drugiego. Plan zmian i modów wykonany w 1,5 miesiąca w 100%, nawet z kawałkiem. :P Ponadto wyczyściłem z karoserii i solardachu krople żywicy, chyba sosnowej, lub z modrzewia (lasem pachniało). Zeszło i jest na błysk ale było trudno. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Kupiony zestaw głośnomówiący i dopompowane kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Sprawdziłem złącze lampy tylnej prawej (przy hamowaniu i włączaniu kierunku lekko podświetla się kontrolka od przeciwmgielnej) Wygląda ok. Jutro czas sprawdzić masę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 po wielu tygodniach odkładania tej czynności na później, przeczyściłem styki w tylnej lampie i zadałem 'kontaktem' - wreszcie zniknęła 'dyskoteka' 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Skoro świt, zmieniłem dywaniki (wreszcie wczoraj doszły) i podświetlenie na nogi z żarówek na diodowe. Wcześniej, czyli wczoraj, zmieniłem rezystor w diodach na większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Wymieniłem linkę od regulacji nawiewami i nawet działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Wymieniony filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Umówiłem się na wymianę szyby bo skubana pękła. Itak wytrzymała prawie 240 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blez Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 UFFF grubo - zrobione spryskiwacze - może nie do końca tak jak chciałem ale najważniejsze, że działa "sik" na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Myjnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi