pharma1977 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 A ja niestety będę musiał lewą wymienić żarówkę... :) Poza tym wczoraj była myjnia a potem dolewka płynu chłodniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Wymiana przednich amortyzatorów, poduszek i łożysk od nich oraz gum osłaniających je. I od razu auto lepiej wybiera nierówności naszych kochanych dróg. :) Gojgien a nie prościej jest założyć pasek odprowadzający ładunek na stałe do ziemi z karoserii auta :) Edytowane 28 Maja 2011 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Postanowiłem jednak zaprowadzić auto do myjni, bo alusy miały już czarny kolor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Dziś w nocy mycie po deszczu , a rano składanie tapicerki po suszeniu schowka pod nogami pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Po wielu miesiącach przeciągania tematu w końcu się wziełem i zrobili my, wymiana tarcz i klocków hamulcowych przód tył, wymiana łożysk na kolumnach (mc pe....) w końcu nie robia bą.. . Do tego wcześniej wymiana oleju filtrów, płynu hamulcowego. I myjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Wymieniłem klocki hamulcowe przednie, włożyłem filtr kabinowy (którego nie było od nowości, a myślę że warto), no i założyłem światła do jazdy dziennej w miejscu fabrycznych halogenów. Jeszcze jutro muszę przykręcić zderzak, bo zostawiłem go tylko na zaczepach, i odpowiednio to podłączyć :) Edytowane 30 Maja 2011 przez EnD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Megi umyta na ciśniniówce. Nareszcie felgi mają kolor srebra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Wymieniony rozrząd i założone nowe letnie oponki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexterpl Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 megi dostała nowy plecak - Thule Pacific 600 czarny antracent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Dziś zakup 5L oleju, a jutro wymiana + rozrząd. Będzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Oddałem " panienkę" do szpitala Odmówiła współpracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Nowe sprężynki, wyczyszczony osad z oleju w obudowie filtra powietrza oraz nowy filtr, za 2-3miesiące nowy rozrząd i tylne hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wymieniona sonda lambda, stara nie dawała oznak życia. Nowa sonda jest od mazdy ale po przeróbkach wtyczki gra i buczy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Dziś moja Renia została obuta w nowe tarcze, łożyska i kolocki na tylnej osi. Jutro jazda testowa. :) Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Dzięki uprzejmości meganecoupe02 mój szczeniak wyzbył się "miliona" błędów jakie wskazywał CLIP i przez co moja jazda szczeniakiem stała się jeszcze bardziej przyjemniejsza :) Dziękuje i z całym sercem mogę polecić meganecoupe02 i jego usługę "Diagnostyka CLIP-em" bo zapłacisz mniej niż w ASO i to co robi dla Ciebie to zrobi to z sercem, a czego w ASO nie uświadczysz. Dziękuje Edytowane 1 Czerwca 2011 przez szlepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi