namelessone Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Konkretne zmiany u mnie. Pasek rozrządu, rolka, napinacz, pompa, smiering, zaślepki/kołki, płyn chłodzący. Wymiana oleju i filtra. Mocno dostałem po kieszeni, ale teraz przynajmniej będę spał spokojnie (oczywiście nie za kierownicą :) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 umyta, odkurzona, wypolerowana, umyte szyby, doczyszczone aluski, wyczyszczone plastyki, wnętrze pachnie vanilią - czyli cała full opcja samochodowe SPA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zaprosiłem ją do myjni... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megidti Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kupiłem 2 na części i będę połowę gratów przekładać do swojej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Kupiłem na szrocie za całe 5zł korek wlewu paliwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 w końcu założył opony letnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wymiana kolektora wydechowego oraz uszczelki pod kolektorem. Założona nowa obudowa termostatu oraz nowy termostat i wymiana całego płynu w układzie chłodzenia. Umyty, wysprzątany w środku jak również zalany na Shellu pod korek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wizyta w SPA :) Wewnątrz: odkurzanie, pianka do czysczenia tapiecerki, drugie odkurzanie, wyczyszczenie plastików Na zewnątrz: dokładne mycie, wycieranie do sucha, nałożenie autopolitury, mycie szyb (wewnątrz również) Teraz wygląda elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Złożyłem silnik i po ponad tygodniu zrobiłem nią rundkę :) Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Arczi92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Przegląd klimatyzacji, uzupełnienie czynnika ( zgubił tylko 110 gr) i odgrzybienie. Lodówka działa poprawnie więc podróż na wakacje odbędzie się w komfortowych warunkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nowe paski od wspomagania i alternatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wymiana oleju (oczywiscie 5w30) wszystkich filtrów + przegląd instalacji gazowej ( już 20 000 km na gazie) i wszystko PIĘKNIE I CACY. ahaaa wymieniona żarówka halogena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wymyłem i przeleciałem woskiem i polerką własnoręczną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) ... i jeszcze jedno , przekroczyłem magiczną barierę 70 000 km :) Edytowane 11 Czerwca 2011 przez ravil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zatankowana do pełna. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi