gojgien Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Sceniol drugi zatankowany do 4/5 - za 200 pln. (ON 5,52/l) Tankowanie starszego sceniola już mnie nie dotyczy, tankuje obecny użytkownik. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 porcja Vervy dla mojej Megi - oby to coś dało (cena 5,75zł/l) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Megi zatankowana do pełna :) V-Power 5,99zł z rabatem 5,84zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wymieniłem prawą żarówkę, co w MII nie jest łatwym zadaniem... (mój pierwszy raz :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czujnik temperatury zewnętrznej zamntowany i podięty do wyświetlacza centralnego (oczywiście także zamontowanego własnoręcznie z Laguny II ). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Mojej M od dziś działa bagażnik :) +*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+* Wymieniony też rozrząd, półoś i już wkrótce dostanie nowe oponki. +*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+* A po nowym roku... Aluuuuuski :) Zapełniłem szlaczkami niepotrzebne dziury w poście, teraz jest jeszcze bardziej estetycznie jak było. Wiatr tam nie zawraca. Zalecam natomiast powrót do regulaminu i poszukania punktu o zasadach pisania postów. Edytowane 14 Grudnia 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Kupiłem tarcze na przód BOSCH, cena kpl 225zł, teraz potrzebne zdrowie i trochę czasu by wymienić. No, nareszcie wymienione, razem z klockami :) Edytowane 19 Grudnia 2011 przez marcin.slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson357 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Meggi wypucowana, materiały na powiększenie garażu dla niej zakupione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Założony podłokietnik. Póki co prowizorycznie bo wymaga poprawienia mocowania, jest za wysoko i za bardzo wysunięty do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekR4 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 wymieniony rozrząd + pompa wody + ciecz chłodząca + świeczki + nowa klamka zewnętrzna na przednich prawych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wymienione żarówki na Philips Blue Vision Ultra + mycie autka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zatankowane do pełna noPb95 i LPG, ceny na stacji przerażają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 2 razy gaz do pełna (classic i HB), GT wymiana klocków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 No nic administracja mnie pewnie zabije za tabliczkę no ale. LINK DO ZDJĘCIA (KLIK). Kawałek tektury, kartka A4, taśma dwustronna - troszkę pracy i ładna tabliczka gotowa (z tekturą bałem się, że ogólnie całość będzie pofalowana - na szczęście nie jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Naprawiłem w końcu uszczelnienie przycisku od klapy bagażnika. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi