airbites Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Naprawiłem w końcu uszczelnienie przycisku od klapy bagażnika. :) A foto naprawy?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Odśnieżyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 No nic administracja mnie pewnie zabije za tabliczkę no ale. Byle nie w podpisie na forum w tej wersji, bo zastrzeżone."TM" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpew Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Tuż przed podróżą na święta do rodziców: nowe alu z zimówkami, naprawiona nagrzewnica elektryczna, ustawiona zbierzność. Po tych wszystkich zabiegach udałem się na myjnie więc jest czysto i pachnąco, a w drodze powrotnej do domu coś zaczęło pókać, trzęść autem więc wróciliśmy do ASO. Szczeniak do odbioru na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A foto naprawy?:) A jaki jest problem zakleić klejem przycisk po całości?? Blaszka i tak nie była ruszana tylko przesmarowana smarem aby nie zbierała się wilgoć na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik39 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja w moim Sceniku,którym jezdzi moja żona zmieniłem wczoraj kompletny rozrząd z pompą wody, olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wypucowane wnętrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 GT i HB zaprowadzone na myjnię gdzie: mycie, woskowanie i wysprzątanie wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson357 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Założone zimóweczki 175/70 R14 Dębica Frigo2, odświeżacz powietrza, radyjko Pioneer i nowy akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zatankowane do pełna LPG, wytrzepany dywanik (ostatnio jeżdżę głównie sam) i sprawdzone powietrze w kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 a ja odśnieżyłem Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 odebrałem autko po wymianie rurki łączącej pompę wody i blok, płyn chłodzący uzupełniony, koła zamienione przód z tyłem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patwsad Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A więc w grudniu moja megi dostała nowy: - rozrząd + uszczelniacze wałka rozrządu - pasek alternatora + 2 nowe rolki prowadzące - łożysko w przednim kole (nareszcie jest cicho we wnętrzu a już myślałem, że to silnik tak buczy :) ) - filtr powietrza - filtr paliwa - wymiana wszystkich przepalonych żarówek we wnętrzu (od nawiewu, zapalniczki, przyciski szyb, centralka...) - nową dźwignię zmiany biegów (stara była mocno poniszczona) - gumy drążka stabilizatora - naprawione abs-y (wymiana pierścienia) Teraz spokój na lata, nic tylko jeździć :) Przy większości napraw pomoc forumowiczów - BEZCENNA! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Umyta i zatankowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tuż przed świętami Megi dostała nowy zderzak, światła i została usprawniona w całości. Wszystko po kraksie we wrześniu ( BUM ). Po powrocie z serwisu zmiana opon, tankowanie do pełna i jazda na święta... ( zdjęcia wstawię jak ją umyję :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi