gojgien Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Korzystając z jako takiej pogody, obydwa sceniole wymyte ciśnieniowo z aktywną pianą, posprawdzano płyny ustrojowe, oraz uzupełniono do pełna zbiorniczki do spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Odebrana alufelga z prostowania oraz obuta w oponkę 205/55 R16. po za tym spacer po Czę-wie i w trasie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 szczeniak umyty na myjni parowej, nawoskowany :) naprawiona pompka spryskiwacza, zrobiony przegląd :) i tak na sylwestra do Ostravy można jechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 classic dostał nowe dysze spryskiwaczy, HB nowe żarówki kierunków w tylnych lampach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Dzis zalałem paliwo do pełna. Kupiłem żarówki H7 jako zapasowe(nie wiem co ile km przepalają w megane), płyn do szyb na zapas w przyszły rok, płyn do odmrażania szyb i przeciw zamarzaniu szyb. I no dopompowałem koła. :) I zastanawiam czemu spryskiwacze od szyb od razu nie leci do szyby tylko po np. 5 sekundach leci.. i czemu wycieraczka od pasażera haczy po szybie jak jedzie do góry. :) Edytowane 29 Grudnia 2011 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odstawiłem auto na myjnię, ale ta pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pęknie umyłem, szybko zrobiłem foty i wystawiłem na otomorto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniak77 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 zatankowałem do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wymieniony kompletny rozrząd wraz z paskiem akcesoriów i rolką jego napinacza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Myjnia i usunięcie efektów zabaw debili (błoto). Przy okazji panowie byli ciekawi czy gdzieś był jakiś off-rod, bo byłem 3 osobą co miała auto w takim stanie (całe uwalone błotem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Pierwszy raz od kupna (prawie 2000km) mogę powiedzieć z czystym sercem, że została umyta :) Wcześniej byłem na bezdotyku, ale to bardziej opłukanie, dzisiaj ręcznie + karcher i wygląda jak salonówka :) Edytowane 4 Stycznia 2012 przez brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Też umyłem swojego brudasa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyziom21 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Podpielem czujnik abs po uprzednim wyswietlaniu sie service+abs:) pare zl w kieszeni za clipa:) Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 classic dostał nową butlę lpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wymieniłem lewą żarówkę świateł mijania. "Żyła" tylko dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi