gojgien Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 okleiłem sceniola drugiego, pamiątkową lepą ze zlotu w KRZEPICACH: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Wymiana rozrządu, uszczelniaczy wałka rozrządu i korbowego, oraz uszczelki pokrywy zaworów, oraz wspawanie reperaturki wlewu paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Sceniol drugi wymyty z rozbitych owadów po zlocie i wypolerowany. Szczególnie, że dziś kolejna impreza wyjazdowa. (rodzinna) Wypada by wyglądem nie straszył..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Kolejne części jakie zostały wymienione: - cylinderki w bębnach (komplet) - klocki hamulcowe, przód - rolka prowadząca pasek wielorowkowy - szczęki hamulcowe, tył Do zrobienia pozostało: - amortyzatory, tył Auto wreszczie wraca do życia po długiej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Sorry za OF ale widać ze twoje auto jest zadbane i ten kto je kupi od ciebie będzie bardzo zadowolony W mojej megi padł obrotomierz, i muszę wymienić dźwignie wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakierek18 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Wymieniłem gumy stabilizatora. Zarówno te zewnętrzne jak i wewnętrzne. Zewnętrzne to pikuś, ale z tymi wewnętrznymi to trzeba się nieźle nagimnastykować, aby zacisnąć obejmę na nowych gumach, ale po długiej walce się udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarsztyk Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 kupiony olej Castrol i komplet filtrów Filtrona. Teraz tylko wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zatankowany za 355 zł do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja również zatankowałem moją megi i dostała nowe radyjko JVC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Pl Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Naprawa siłowników od centralki (trzech, czwarty jeszcze działa) i naprawa klimatyzacji z pomocą forum ( w trakcie xD). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Wymieniona poduszka silnika (prawa) na Sasic'a zobaczymy ile a potrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Przerejestrowana i ubezpieczona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Meganka była dziś w ASO renault w celu naprawy szyby tylnej, na czeście szyba nie pęknięta i nie zarysowana, niestety była ułamana plastyk podtrzymujący szybę przed wypadnięciem ale dostał przerobiony i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Wymieniona osłona przegubu po stronie kierowcy oraz zamówiony pierścień ABS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Wycięta osłona na koło zapasowe pod butlę LPG, podłoga bagażnika znowu jest równa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi